Monsters in realPieni mutta vaarallinen

Millespakka järjestää alueensa (Alajärvi, Halsua, Lappajärvi, Lehtimäki, Lestijärvi, Kyyjärvi, Perho, Soini, Reisjärvi ja Vimpeli) yläkoululaisille suunnatun kampanjan, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta vaarallisista jätteistä sekä niiden oikeaoppisesta lajittelusta ja käsittelystä. Kampanjassa tehdään viisi erilaista vaarallisiin jätteisiin liittyvää tehtävää, jotka kootaan yhteen vapaavalintaisella tavalla esimerkiksi esitelmään, kuvina, videona, blogiin tai omalle nettisivulle. Tutustu tehtäviin tästä. Vaarallisen jätteen aiheella saa tärkeän ja ajankohtaisen lisän oppituntien sisältöön.

Kaikki osallistuneet tulevat saamaan yllätyspalkinnon lisäksi osallistuneiden luokkien kesken arvotaan pääpalkintona 200 € lahjakortti.

Aikataulu:

22.9    Viimeinen ilmoittautumispäivä, ilmoittaudu tästä!
29.11. Viimeinen palautuspäivä
3.12.  Voittajien arvonta ja julkaisu
v. 50  Osallistuneiden palkinnot postitetaan

Osallistuvat luokat saavat täyden vapauden toteuttaa vastaukset parhaiten katsomallanne tavalla; se voi olla esitelmä, kuvia, video, blogi tai nettisivu. Ottakaa kuvia, olkaa luovia ja käyttää mielikuvitusta! Voitte työskennellä ryhmässä, yksittäin tai pareittain. Kun tehtävät on tehty opettaja käy tehtävät läpi luokan kanssa ennen niiden palauttamista.
Palauttakaa tehtävät 29.11 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätietoa vaarallisista jätteistä:
Lajitteluohjeet – Vaarallinen jäte
www.vaarallinenjate.fi

Huomioithan, että vastausmateriaalia saatetaan käyttää Millespakan viestinnässä. Arvonta voittajaluokasta tehdään lokakuun aikana. Yläkoululaisten vaarallisten jätteiden kampanja järjestetään kuuden jäteyhtiön voimin ja mukana ovat Millespakan lisäksi; Botniarosk, Ekorosk, Etappi, Stormossen ja Vestia, kattaen yhteensä 57 kuntaa.

Lisätietoa kampanjasta:

Ira Kekarainen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 2844 183

Sivujen suunnittelu WebGarden Oy