Fiat-Hitachi W170PL


Vuosimalli: 2002
Ajettu: 11800 h

Lisätietoja: Aulis Penttilä puh. 044 2844 181

Fiat1Fiat2Fiat sisätuotetietoFiat3

Millespakan asiakastyytyväisyyskyselyyn osallistui 117 henkilöä. Vastaajien kesken arvottiin palkinnot.

Kivitipun lahjakortin voitti Jorma Etula ja 50 € arvoiset S-ryhmän lahjakortit voittivat Marita Harju ja Anneli Ikonen.

Kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille!

Ohjeistusta koronan ehkäisyyn liittyen

 

JÄTTEENKULJETUS KIINTEISTÖILTÄ

-toimii normaalisti

-antakaa jättenkuljettajalle työrauhan ja pysykää kuljettajasta riittävän kaukana (useampi metri). Tällä turvaatte oman sekä jätteenkuljettajan turvallisuuden.

 

HYÖTYJÄTEASEMAT

- ovat avoinna normaalisti

- maksullisia jätteitä tuotaessa maksutositetta ei allekirjoiteta. Hyötyjäteasemanhoitaja ilmoittaa jätekuorman hinnan, joka laskutetaan jälkikäteen

- asemilla korkeintaan 10 henkilöä kerrallaan

- pääsääntöisesti jätteet viedän itse kontteihin, näin vältämme lähikontakteja ja mahdollisia tartuntoja pinnoilta

- pidättehän riittävän välimatkan sekä hyötyjäteasemanhoitajaan, että muihin asiakkaisiin

 

JÄTEKESKUS

(Kyyjärventie 1054, Alajärvi)

- avoinna normaalisti ma - pe 9 - 17

- kuljetusyritykset, asiointi siirretty toimiston tuulikaappiin. Käsienpesumahdollisuus on konehallissa.

- yksityiset asiakkaat, kuormia ei punnita. Täytä toimiston tuulikaapissa yhteystietosi lomakkeeseen ja pura kuormasi lajittelurampilla

- tarvittaessa ota yhteys jätekeskuksen työntekijään, soita 044 2844 181

 

VAATEKERÄYS (UFF) 

-vaatteita saa toimittaa keräykseen, jos astiassa on tilaa
-
Täydestä keräysastiasta voi ilmoittaa sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai jättää viestin vastaajaan (09) 2764 7622.

 

LAJITTELUOHJEET

- Sairastuneiden jätteet on kerättävä omaan roskakoriin, joka on päällystetty pussilla. Täyttynyt roskapussi suljetaan tiiviisti ja viedään poltettavan jätteen astiaan. Sairastuneiden roskakorit pitää tyhjentää päivittäin.
Sulje roskapussit hyvin joko ristiin sitomalla tai teippaamalla ennen niiden viemistä poltettavan jätteen astiaan.
- Mikäli jäteastian tyhjennyksissä tulee katkoksia, pakkaa jätteet tiiviisti ja säilö ne tilaan, jossa niistä ei ole haittaa terveydelle ja jossa esimerkiksi haittaeläimet eivät pääse levittämään jätteitä.
- Poltettavaa jätettä syntyy vähemmän, kun pakkausmateriaalit lajitellaan tehokkaasti ja pakataan tiiviisti. Jätteitä ei pidä jättää miehittämättömille jätteen vastaanottopaikoille, mikäli jäteastiat ovat täynnä.

Lisätietoja: Ira Kekarainen 044 2844 183

Et tarvitse supervoimia pieni

Millespakka järjestää alueensa alakoulujen 4.luokille (myös yhdistelmäluokat) Kierrätyssankarit-kampanjan 10.2–30.9.2020.
Kampanja-aikaa on pidennetty syyskuunloppuun, mutta tehtävät saa heti palauttaa niiden valmistuttua. Palautuksen jälkeen oppilaille postitetaan yllätykset, mutta pääpalkinnon arvonta suoritetaan lokakuun alussa.

Kampanjassa täytetään jätepassia, joka sisältää 9 hauskaa tehtävää, joiden avulla oppilaat tutustuvat monipuolisesti jätteiden lajitteluun ja lähialueen keräyspisteisiin. Kun luokka on suorittanut vähintään 7 jätepassin tehtävää, passin tehtävät palautetaan sähköpostilla. Opettaja saa itse vapaasti valita kuinka passin tehtävät käytännössä luokassa toteutetaan.


Kaikki osallistujat saavat pienen yllätyksen. Pääpalkintona on luokkaretki Westenergyn jätevoimalaan, jossa roskapusseista tehdään energiaa!
Pääpalkinto arvotaan kaikkien jätepassin palauttaneiden luokkien kesken.

Toimi näin:


1. Ilmoita luokkasi 29.1 mennessä nettilomakkeella:https://forms.gle/ZLh5Ah6tf8uk5Rqr9
Ilmoittautuneille luokille lähetämme A2 kokoisen jätepassin. Passin sisältöön pääsette tutustumaan tästä.
2. Aseta jätepassi luokassanne näkyvälle paikalle.
3. Pitäkää hauskaa tehtäviä suorittaessanne ja merkitkää suorittamanne tehtävät jätepassiin.
4. Kuva täytetystä jätepassista lähetetään sähköpostilla osoitteeseen ira.kekarainen(at)millespakka.fi 30.9. mennessä.
5. Millespakka muistaa luokkanne kierrätyssankareita pienellä yllätyksellä. Kaikkien jätepassin palauttaneiden luokkien kesken arvotaan luokkaretki ruokailuineen Westenergyn jätevoimalaan!
 
Kysymykset kampanjaan liittyen:
Ira Kekarainen / ira.kekarainen(at)millespakka.fi / 044 - 2844 183

Uudistunut jätelaki tuo tullessaan uusia käytäntöjä yrityksille. Uudistuksen myötä jätteen haltijan on etsittävä Materiaalitori.fi-tietoalustan avulla jätteelleen markkinaehtoista jätehuoltopalvelua, jos sitä ei ole löytynyt palvelun ulkopuolelta. Mikäli palvelua ei ole saatavilla, voi Millespakka Oy:ltä pyytää kunnan toissijaista jätehuoltopalvelua Materiaalitorin kautta. Jätteen haltija voi pyytää toissijaista jätehuoltopalvelua suoraan kunnan jätelaitokselta, jos sitä tarvitaan alle 2 000 euron arvosta vuodessa.

Kunnan ensisijainen vastuu on järjestää asumisessa syntyvän jätteen sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnassa syntyvän yhdyskuntajätteen jätehuolto. Kunnalla on lisäksi vaarallisen jätteen vastaanottoon ja käsittelyyn liittyviä vastuita. Kunta on myös velvollinen järjestämään jätehuollon toissijaisesti muulle jätteelle, kuten vaikkapa yritysten jätteelle, seuraavassa tapauksessa: jos jätteen haltija tätä pyytää yksityisen palveluntarjonnan puutteen vuoksi ja jos jäte laadultaan ja määrältään soveltuu kuljetettavaksi tai käsiteltäväksi kunnan jätehuoltojärjestelmässä.

Kysy TSV-sopimuksesta yrityksien jätteille: Ira Kekarainen / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 044 2844 183

Lisätietoja:

www.materiaalitori.fi

www.motiva.fi/materiaalitori

Sivujen suunnittelu WebGarden Oy