Kampanja 9-luokkalaisille vaarallisista jätteistä

Monsters in realPieni mutta vaarallinen

Millespakka järjestää alueensa (Alajärvi, Halsua, Lappajärvi, Lehtimäki, Lestijärvi, Kyyjärvi, Perho, Soini, Reisjärvi ja Vimpeli) yläkoululaisille suunnatun kampanjan, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta vaarallisista jätteistä sekä niiden oikeaoppisesta lajittelusta ja käsittelystä. Kampanjassa tehdään viisi erilaista vaarallisiin jätteisiin liittyvää tehtävää, jotka kootaan yhteen vapaavalintaisella tavalla esimerkiksi esitelmään, kuvina, videona, blogiin tai omalle nettisivulle. Vaarallisen jätteen aiheella saa tärkeän ja ajankohtaisen lisän oppituntien sisältöön.

Kampanjaan on ilmoittautunut mukaan 3 yläkoulua ja yhteensä 10 luokkaa. Kaikki osallistuneet tulevat saamaan yllätyspalkinnon lisäksi kaikkien osallistuneiden luokkien kesken arvotaan pääpalkintona 100 € lahjakortti.

Aikataulu:
6.10.           Viimeinen palautuspäivä
10.10.         Voittajien arvonta ja julkaisu
v. 41            Osallistuneiden palkinnot jaetaan

Osallistuvat luokat saavat täyden vapauden toteuttaa vastaukset parhaiten katsomallanne tavalla; se voi olla esitelmä, kuvia, video, blogi tai nettisivu. Ottakaa kuvia, olkaa luovia ja käyttää mielikuvitusta! Voitte työskennellä ryhmässä, yksittäin tai pareittain. Kun tehtävät on tehty opettaja käy tehtävät läpi luokan kanssa ennen niiden palauttamista.
Palauttakaa tehtävät 8.10 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: ira.kekarainen@millespakka.fi.

Lisätietoa vaarallisista jätteistä:
Lajitteluohjeet – Vaarallinen jäte
www.vaarallinenjate.fi

Huomioithan, että vastausmateriaalia saatetaan käyttää Millespakan viestinnässä. Arvonta voittajaluokasta tehdään lokakuun aikana.
Yläkoululaisten vaarallisten jätteiden kampanja järjestetään kuuden jäteyhtiön voimin ja mukana ovat Millespakan lisäksi; Botniarosk, Ekorosk, Etappi, Stormossen ja Vestia, kattaen yhteensä 57 kuntaa.

Lisätietoa kampanjasta:
Ira Kekarainen
ira.kekarainen@millespakka.fi
044 2844 183